Event Information:

• ke
    huhti

Koko koulun vanhempainilta. Tilaisuudessa on kahvio ja lapsiparkki.

6:00 pm

TARINOISSA ON VOIMAA

Lapsi elää kuvien ja tarinoiden maailmassa. Minkä laatuiset kuvat ja tarinat ympäröivät lasta tänä päivänä ja kuinka ne häneen vaikuttavat?

Steinerpedagogi Annika Martikainen Vaasasta alustaa aiheesta Tarinat ja kuvat lapsen kehityksen tukena.

Annika on steinerpedagogi jo 30 vuoden ajan - luokanopettaja, taide- ja kädentyönopettaja. Hän on myös työskennellyt kehitysvammaisten opettajana ja ohjaajana. Annika on tehnyt tarinankerrontaa eheyttävänä menetelmänä (healing storytelling) 13 vuoden ajan sairaalassa, pedagogiikassa ja vankeinhuollossa (Irak). Nyt hän pitää kursseja tarinoiden voimasta ja mahdollisuuksista kasvatuksessa, opetuksessa ja jokaisen omassa elämässä.

Jos ehdit, tutustu tähän ennen luentoa. Trained to kill”, David Grossman, Yhdysvaltojen sotilasakatemian psykologian ja sotatieteiden professori kirjoitti tämän jo 90-luvulla, kun kouluampumiset alkoivat Yhdysvalloissa. Julkaistu mm. Goetheanumin pedagogisen osaston lehdessä.

VIIKONLOPPUNA 21.-22.4. Steinerpäiväkoti Taivonkaaressa, Hiidentie 1 C

Mielikuvituksen kehittyminen varhaisvuosina ja sitä tukevat tarinat

Spontaani tarinankerronta

Muutama mahtuu vielä mukaan. Ota yhteys Taivonkaareen p. 044-2188999