Event Information:

syys

Koko koulun vanhempainilta

6:00 pm

Lämpimästi tervetuloa koko koulun vanhempainiltaan torstaina 14.9. klo 18 alkaen. Vanhempainillan yhteisen osuuden teemana on turvallisuus. Noin klo 18.20 jakaannumme käytännönläheisiin työpajoihin, joita vetävät asiantuntevat ja innostuneet opettajamme. Jokaisella on mahdollisuus osallistua illan aikana kahteen työpajaan. Toinen kierros alkaa klo 19.

11. luokan kahvio aukeaa klo 17.45. Varaa käteistä mukaan, ettet jää paitsi ihanista herkuista! Lapsille on mukavaa puuhaa 1. luokassa lukiolaisten huomassa. Lapsiparkki on maksuton.

klo 18 Rehtorin alustus, henkilökunta esittäytyy

Työpajat klo 18.20

1. Palohälyttimet ja sammutuspeitot luokkiin: Anne-Mari Savolainen ja Hannele Lauronen
    2. Rubicon (9-10v) ja luomiskertomukset: Elina Ylänne ja Hannele Siira-Kemppainen
    3. Murrosikäinen nuori: Mirka Hiekkapelto

Työpajat klo 19

1. Oppimisen tuki alaluokilla: Ulla Suvanto, Minna Viinikka ja Mervi Heikka
    2. Muotopiirustus: Marulla Koponen ja Päivi Hirvonen
    3. Eurytmian kaari opetuksessa: Anne Haapaporras
    4. Vapaaehtoistyö Rio Limpiossa: Chicho Tejada, Kati Ylinampa ja Niina Hotakainen

Koulustamme on käynyt kolme luokkaa vapaaehtoistyössä Rio Limpion Vihreässä keskuksessa Dominikaanisessa tasavallassa ja neljäs on lähdössä piakkoin. Suosittelemme työpajaa 4 erityisesti lukiolaisille ja lukiolaisten vanhemmille.

Nähdään torstaina!
    t. opettajakunta