Tapahtumat

 • pe
  11
  tammi
  2019
  la
  26
  tammi
  2019

  Steinerpedagoginen seminaari alkaa helmikuussa yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston kanssa. Ilmoittautumisaikaa on 25.1. saakka. Opinnot on jaettu viiteen moduuliin, jotka ovat Rytmit, Muodot, Luonto, Tarinat ja Ajattelu. Steinerkoulun ja -päiväkotien henkilökunta ja vanhemmat saavat opinnoista 50% alennuksen. Lisätietoja seminaarista löytyy kesäyliopiston esitteestä http://www.pohjois-pohjanmaankesayliopisto.fi/…/steinerped…/. Tervetuloa!

 • ti
  15
  tammi
  2019
  su
  03
  helmi
  2019

  Esiopetus

  Perusopetuslain mukaan lapsen on osallistuttava vuoden kestävään esiopetukseen tai muuhun esiopetuksen tavoitteet saavuttavaan toimintaan oppivelvollisuuden alkamista edeltävänä vuonna. Vastuu lapsen osallistumisesta on huoltajalla.

  Vuonna 2013 syntyneet lapset aloittavat ensi elokuussa maksuttoman esiopetuksen.

  Huoltaja ilmoittaa lapsensa esiopetukseen sähköisellä hakemuksella 14.–27.1. Linkki sähköiseen hakemukseen on osoitteessa: www.ouka.fi/esiopetus. Steinerpedagogista esiopetusta Oulussa järjestävät steinerpäiväkodit Punavarpunen ja Taivonkaari.

  Iltapäivätoiminta

  Voit hakea lapsellesi paikkaa perusopetuksen iltapäivätoimintaan, mikäli hän on 1. tai 2. luokan oppilas tai mikäli lapsesi opiskelee 3.–9. luokilla ja hänellä on erityisen tuen päätös. Iltapäivätoimintapaikka voidaan myöntää, mikäli molemmat huoltajat ovat töissä tai opiskelemassa tai on muu erityinen syy hoidon tarpeelle.

  Oulun steinerkoulun kannatusyhdistys ry järjestää iltapäivätoimintaa Nuottasaaritalolla koulupäivinä klo 11-16.30. Voit hakea lapsellesi iltapäivätoimintapaikkaa elokuusta 2019 alkaen 21.1. - 3.2.2019 Oulun kaupungin Wilma-järjestelmässä Oulun kaupungin Wilma-tunnuksella. Jos sinulla ei ole kaupungin Wilma-tunnusta, saat paperisen hakulomakkeen Oulu10-palveluista (Torikatu 10). Paperinen hakemus tulee postittaa viimeistään 3.2.2019 osoitteeseen: Iltapäivätoiminta, PL 17, 90015 Oulun kaupunki. Mikäli olet hakenut koulupaikkaa Oulun steinerkoulusta, hae iltapäivätoimintapaikkaa Nuottasaaritalolta.

  Iltapäivätoiminnan maksu on 100 euroa kuukaudessa. Sisaralennus perheen toisesta lapsesta on 50 % kuukausimaksusta. Toimeentulotuen perusosaa saavilta ei peritä kuukausimaksua.

  Seuraavan lukuvuoden iltapäivätoimintaryhmät muodostetaan määräaikaan 3.2.2019 mennessä palautettujen hakemusten perusteella. Hakuajan päättymisen jälkeen palautetut hakemukset huomioidaan vain, mikäli ryhmissä on tilaa.

 • to
  17
  tammi
  2019
  su
  03
  helmi
  2019

  Hyvät tulevan ekaluokan huoltajat,

  luokanopettaja aloittaa tulevien ekaluokkalaisten tapaamiset lähiaikoina. Oppilaspaikat vahvistetaan kun kaikki oppilaat on tavattu. Oulun steinerkoulun oppilaaksiotossa ei noudateta Oulun kaupungin aikatauluja. Jos olette jo ilmoittaneet lapsen ekaluokalle Oulun steinerkouluun, ilmoittautuminen on voimassa ja luokanopettaja ottaa teihin yhteyttä. Otamme myös uusia hakemuksia vastaan. Hakulomake löytyy koulun kotisivulta. Iltapäivätoiminnan paikkaa haetaan 21.1.-3.2.2019 Oulun kaupungin Wilma-tunnuksilla tai paperisella lomakkeella, joita saa Oulu 10 -palveluista (Torikatu 10).

 • to
  31
  tammi
  2019
  18-20

  18.00 Yhteinen aloitus. Löytölintu ja VaVa esittäytyvät; työpajojen valinta

  18.10-18.50 Opetusesittelyt osa 1

  Eurytmia – Anne Haapaporras

  Muotopiirustus – Tuuli Mäenpää ja Mirka Hiekkapelto

  Pentatonisesta diatoniseen – Ruut Tikkanen

  Vanhempien rooli steinerkoulussa – Anne-Mari Savolainen

   

  19.00-19.40 Opetusesittelyt osa 2

  Kasvuvoimaa Pukkilassa – Kati Heikkilä-Huhta, Kati Vornanen ja Tarja Eteläinen

  Kädentöiden opetus – Mirja Lantto

  Tekevä kolmasluokkalainen – Hannele Siira-Kemppainen

  Kieltenopetus steinerkoulussa – Mari Laurinen, Hannele Lauronen ja Anne-Mari Savolainen

   

  Kahvio ja lapsiparkki ovat avoinna koko illan.

 • la
  16
  helmi
  2019
  pe
  15
  maalis
  2019

  Hyvät tulevan ekaluokan huoltajat,

  luokanopettaja Tarja Eteläinen ottaa pian yhteyttä ja haastattelut alkavat maaliskuussa. Oppilaspaikat vahvistetaan kun kaikki oppilaat on tavattu. Oulun steinerkoulun oppilaaksiotossa ei noudateta Oulun kaupungin aikatauluja. Jos olette jo ilmoittaneet lapsen ekaluokalle Oulun steinerkouluun, ilmoittautuminen on voimassa. Otamme myös uusia hakemuksia vastaan. Iltapäivätoiminnan paikkaa haetaan 21.1.-3.2.2019 Oulun kaupungin Wilma-tunnuksilla tai paperisella lomakkeella, joita saa Oulu 10 -palveluista (Torikatu 10). Jos unohdit hakea ip-paikkaa, ota yhteyttä koulun toimistoon.