• to
    marras
    klo 18

Tule kuuntelemaan millaista on opiskella steinerlukiossa. Perinteisten lukiokurssien lisäksi pääset mm. matkustamaan, maanmittausleirille ja tekemään näytelmää. Päättötyönä voit esim. remontoida asunnon tai auton, rakentaa kitaran, kirjoittaa kirjan, valmistaa juhlapuvun tai pitää valokuvanäyttelyn oman mielenkiintosi mukaan. Taidetta, kädentöitä ja yhteisöllistä tekemistä riittää joka vuodelle, ja saat yo-tutkinnon lisäksi monenlaisia mukavia kokemuksia ja hyviä ystäviä.

Oulun steinerkoulun lukiolla on Euroopan parlamentin Ambassador School -sertifikaatti.

• to
    marras
    klo 18-20

Hyvät ensi syksyn ekaluokkalaisen vanhemmat!

Steinerkoulusta kiinnostuneiden ja koulun valintaa miettivien vanhempien ilta pidetään torstaina 23.11. klo 18.00–20.00.

Ohjelma:

2. luokan opettaja Hannele Siira-Kemppainen:
    Steinerpedagogiikka pähkinänkuoressa, erityisesti alkuopetus

Mirka Hiekkapelto:
    Tulevan ensimmäisen luokan opettaja esittäytyy

Krista Karjalainen:
    Vanhempana steinerkoulussa

Hannele Siira-Kemppainen:
    Steinerkouluun ja iltapäivätoimintaan hakeminen

***

Illan aikana on kahvi- ja mehutarjoilu sekä lukiolaisten pitämä lapsiparkki perheen pienimmille ja tuleville koululaisille.

***

Lämpimästi tervetuloa!