Iltapäivätoiminta

AAMU- JA ILTAPÄIVÄTOIMINTA

YLEISTÄ
Koululaisten iltapäivätoiminnan tavoitteena on tukea lapsen kokonaisvaltaista hyvinvointia ja terveyttä sekä luoda pohja hyvälle kasvulle. Lapsuudessa ja varhaisnuoruudessa lapsen itsenäisyys lisääntyy vähitellen, mutta hän tarvitsee vielä aikuisen turvaa, läsnäoloa ja ohjausta.

Iltapäivätoiminnassa tarjotaan lapselle koulupäivän jälkeen klo 11—16.30 turvallinen ympäristö, jossa hän voi aikuisen ohjauksessa osallistua monipuoliseen ja virkistävään toimintaan. Toiminta on tarkoitettu 1. ja 2. vuosiluokan oppilaille.

Nuottasaaritalolla iltapäivätoimintaa järjestää Oulun steinerkoulun kannatusyhdistys.

HAKEMINEN
Iltapäivätoimintaan haetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella, mutta myös paperihakemuksia otetaan vastaan.
Lukuvuoden 20172018 hakuaika on tammi-helmikuussa 2018.

Määräaikaan mennessä palautettujen hakemusten pohjalta päätetään seuraavan lukuvuoden iltapäivätoimintaryhmät. Myös hakuajan päättymisen jälkeen palautetut hakemukset huomioidaan ja paikkoja myönnetään, mikäli ryhmissä on tilaa.

MAKSUT

Iltapäivätoiminnan maksu lukuvuodella 2017-2018 on 100,00 €/kk.

Jos lapsi ei sairautensa vuoksi voi kalenterikuukauden aikana osallistua iltapäivätoimintaan yli 10 päivänä, maksusta peritään vain puolet. Jos sairaudesta aiheutuva poissaolo kestää koko kalenterikuukauden, maksua ei peritä. Jos lapsi ei muusta syystä osallistu toimintaan koko kalenterikuukautena, maksuna peritään puolet kuukausimaksusta.

Maksu sisältää ohjauksen, tapaturmavakuutuksen ja tarvittavat askartelu- ym. materiaalit sekä välipalan.

Koulujen loma-ajat, kuukausien pituus tai läsnäolopäivät eivät vaikuta erän suuruuteen. Koulujen lomaviikkojen aikana ei ole iltapäivätoimintaa vaan tuolloin järjestetään päiväleirejä ja muuta toimintaa, joista tiedotetaan erikseen.