Iltapäivätoiminta

ILTAPÄIVÄTOIMINTA

YLEISTÄ
Koululaisten iltapäivätoiminnan tavoitteena on tukea lapsen kokonaisvaltaista hyvinvointia ja terveyttä sekä luoda pohja hyvälle kasvulle. Lapsuudessa ja varhaisnuoruudessa lapsen itsenäisyys lisääntyy vähitellen, mutta hän tarvitsee vielä aikuisen turvaa, läsnäoloa ja ohjausta.

Iltapäivätoiminnassa tarjotaan lapselle koulupäivän jälkeen klo 11—16.30 turvallinen ympäristö, jossa hän voi aikuisen ohjauksessa osallistua monipuoliseen ja virkistävään toimintaan. Toiminta on tarkoitettu 1. ja 2. vuosiluokan oppilaille.

Nuottasaaritalolla iltapäivätoimintaa järjestää Oulun steinerkoulun kannatusyhdistys.

 

HAKEMINEN ILTAPÄIVÄTOIMINTAAN
Voit hakea lapsellesi iltapäivätoimintapaikkaa elokuusta 2019 alkaen 21.1. – 3.2.2019 Oulun kaupungin Wilma-järjestelmässä Wilma-tunnuksella. Tarvittaessa saat paperisen hakulomakkeen Oulu10-palveluista (Torikatu 10). Paperinen hakemus tulee postittaa viimeistään 3.2.2019 osoitteeseen: Iltapäivätoiminta, PL 17, 90015 Oulun kaupunki.
 
Seuraavan lukuvuoden iltapäivätoimintaryhmät muodostetaan määräaikaan 3.2.2019 mennessä palautettujen hakemusten perusteella. Hakuajan päättymisen jälkeen palautetut hakemukset huomioidaan vain, mikäli ryhmissä on tilaa.
Päätös iltapäivätoimintapaikasta on luettavissa Wilmasta 15.5.2019.

 

MAKSUT

Iltapäivätoiminnan maksu on 100,00 €/kk.

Jos lapsi ei sairautensa vuoksi voi kalenterikuukauden aikana osallistua iltapäivätoimintaan yli 10 päivänä, maksusta peritään vain puolet. Jos sairaudesta aiheutuva poissaolo kestää koko kalenterikuukauden, maksua ei peritä. Jos lapsi ei muusta syystä osallistu toimintaan koko kalenterikuukautena, maksuna peritään puolet kuukausimaksusta.

Maksu sisältää ohjauksen, tapaturmavakuutuksen ja tarvittavat askartelu- ym. materiaalit sekä välipalan.

Koulujen loma-ajat, kuukausien pituus tai läsnäolopäivät eivät vaikuta erän suuruuteen. Koulujen lomaviikkojen aikana ei ole iltapäivätoimintaa vaan tuolloin järjestetään päiväleirejä ja muuta toimintaa, joista tiedotetaan erikseen.