Löytölintu-puoti

LÖYTÖLINTU on koulumme pieni ekokauppa, josta on mahdollista ostaa pieniä ja hieman isompiakin tuotteita. Valikoimaamme kuuluu mm. ekologiset pesuaineet, kosmetiikka, taide- ja käsityötarvikkeet, korut ja puolijalokivet, elintarvikkeet ja paljon muuta mukavaa.

Tuotevalikoimamme muuntuu ja elää, sillä varastotilaa meillä ei juurikaan ole. Meiltä voit hankkia kiviä, koruja, kristalleja, suolalamppuja ja -tuikkuja. Steinerpedagogista kirjallisuutta ja soittimia on jonkin verran saatavilla. Jos haluat tutustua värien maailmaan, meiltä löytyy mehiläisvahaa sekä puu- ja vesivärejä. Käteesi voit pukea lämpöiset Ruskovillan lapaset ja vauvalle ihanan silkkimyssyn. Meidän kauttamme on mahdollista tilata myös muita Ruskovillan tuotteita.

Masajon sitä oikeaa intiaanisokeria ja ruususuolaa saat meiltä edullisesti. Sokeria myydään 4 kilon tai pienemmissä pusseissa, suolaa kilon pusseissa tai sirottimissa. Syötävän hyviä ovat myös toffeepatukat ja lakritsit, niitä ehtoja Anjan herkkuja.

PESUAINEITA JA KOSMETIIKKAAKIN löytyy, ekologisia tietysti!

Pesu- ja puhdistusaineet veden ehdoilla, elämää kunnioittaen! Sonett on ekologisten, ympäristöä säästävien pesu- ja puhdistusaineiden pioneeri.  Meiltä saat Sonettin pesuaineita, myös villalle ja silkille. Kodin siistimiseen löytyy yleis- ja saniteettipesuainetta. Niin ja astiat! Jos jaksat vielä tiskata käsin, haluat ehkä käyttää ekologista astianpesuainetta.

Myymme kaupassamme myös suosittuja Dr. Hauschkan kosmetiikkatuotteita. Valikoimamme ei ole kovin laaja, mutta saat meiltä mm. suojaavaa ja hoitavaa ruusuvoidetta, kasvovettä, puhdistusvoidetta ja -emulsiota sekä hammastahnaa. Dr. Hauschkaa valmistaa saksalainen Wala Heilmittel GmbH. Tuotteet valmistetaan yksinomaan luonnosta peräisin olevista raaka-aineista ilman synteettisiä väri-, tuoksu- tai säilöntäaineita. Jonkin verran meillä on myös Weledan kosmetiikkatuotteita. Weleda on Keski-Euroopan johtava luontaiskosmetiikkasarja.

Jos haluat ilahduttaa ystävääsi laadukkaalla tuotteella, mutta et tiedä millä, hanki hänelle lahjakortti Löytölintuun ja anna hänelle mahdollisuus valita itse. Mahdollinen kaupasta saatu tuotto menee oppilaiden hyväksi!

Tervetuloa ostoksille!