Löytölintu-puoti

LÖYTÖLINTU on koulumme pieni ekokauppa, josta on mahdollista ostaa pieniä ja hieman isompiakin tavaroita. Avajaispäivästä lähtien uuden kauppamme valikoimissaon ekologiset pesuaineet, kosmetiikka, taide- ja käsityötarvikkeet, korut ja puolijalokivet, elintarvikkeet ja paljon muuta mukavaa!

Tuotevalikoimamme muuntuu ja elää, sillä varastotilaa meillä ei juurikaan ole. Meiltä voit hankkia kiviä, koruja, kristalleja, suolalamppuja ja -tuikkuja.Steinerpedagogista kirjallisuutta ja soittimia on jonkin verran saatavilla. Jos haluat tutustua värien maailmaan, meiltä saat mehiläisvaha-, puu- ja vesivärejä. Vesiväripapereitakin löytyy, pensseleistä puhumattakaan. Käteesi voit pukea lämpöiset Ruskovillan lapaset ja vauvalle ihanan silkkimyssyn. Meidän kauttamme on mahdollista tilata myös muita Ruskovillan tuotteita.

Masajon maahantuomaa, sitä oikeaa intiaanisokeria ja ruususuolaa saat meiltä edullisesti. Sokeria saa joko 4 kilon tai pienemmissä pusseissa, suolaa kilon pusseissa tai sirottimissa. Saltån myllystä, toispuolelt merta Järnasta, saammeDemeter-ruisnäkkäriä, myös spelttiversiona. Näkkäri voi kyllä viedä kielen ja siihen voi jäädä koukkuun. Omalla vastuulla siis! Syötävän hyviä ovat myös toffeepatukat ja lakritsit, niitä ehtoja Anjan herkkuja.

PESUAINEITA JA KOSMETIIKKAAKIN löytyy, ekologisia tietysti!

Pesu- ja puhdistusaineet veden ehdoilla, elämää kunnioittaen! Sonett on ekologisten, ympäristöä säästävien pesu- ja puhdistusaineiden pioneeri.  Meiltä saat Sonettin pesuaineita, myös villalle ja silkille. Kodin siistimiseen löytyy yleis- ja saniteettipesuainetta. Niin ja astiat! Jos jaksat vielä tiskata käsin, haluat ehkä käyttää ekologista astianpesuainetta.

Myymme kaupassamme myös suosittuja Dr. Hauschkan kosmetiikkatuotteita. Valikoimamme ei ole kovin laaja, mutta saat meiltä mm. suojaavaa ja hoitavaa ruusuvoidetta, kasvovettä, puhdistusvoidetta ja -emulsiota sekä hammastahnaa. Dr. Hauschkaa valmistaa saksalainen Wala Heilmittel GmbH. Tuotteet valmistetaan yksinomaan luonnosta peräisin olevista raaka-aineista ilman synteettisiä väri-, tuoksu- tai säilöntäaineita. Jonkin verran meillä on myös Weledan kosmetiikkatuotteita. Weleda on Keski-Euroopan johtava luontaiskosmetiikkasarja.

Jos haluat ilahduttaa ystävääsi laadukkaalla tuotteella, mutta et tiedä millä, hanki hänelle lahjakortti Löytölintuun ja anna hänelle mahdollisuus valita itse. Mahdollinen kaupasta saatu tuotto menee oppilaiden hyväksi!

Tervetuloa ostoksille!

Linkkejä:
www.intiaanisokeri.fi
www.drhauschka.fi
www.weleda.fi
www.luonnonkosmetiikka.fi
http://www.sonett.eu/eur/index.php?id=1&lang=fi